2019 Desarrollo de bebidas proteicas en base a quinoa, frutas y hortalizas, enriquecidas en compuestos bioactivos, con mejorada digestibilidad y atributos sensoriales, utilizando tecnologías no térmicas
2017 Sistema de apoyo a la toma de decisiones para la cosecha de frutas basado en Internet de las Cosas
2016 Desarrollo de productos cárnicos para consumir, reducidos en sodio mediante el uso de tecnologías innovadoras, reformulando ingredientes y altas presiones hidrostáticas
2016 Desarrollo, implementación y transferencia de programas de secado por liofilización de frutas, hortalizas y productos de mar para la obtención de productos Premium
2015 GRUPO INVESTIG. EN FORMACIÓN - Calidad, Toxicología e Inocuidad Alimentaría
Publicaciones relacionadas
2020 Effects of high hydrostatic pressure processing and sodium reduction on physicochemical properties, sensory quality, and microbiological shelf life of ready-to-eat chicken breasts
2018 Effect of high hydrostatic pressure treatment on physical parameters, ultrastructure and shelf life of pre- and post-rigor mortis palm ruff (Seriolella violacea) under chilled storage
2018 Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin
2016 Assessment of quality parameters and microbial characteristics of Cape gooseberry pulp (Physalis peruviana L.) subjected to high hydrostatic pressure treatment.
2015 Effect of ohmic heating on texture, microbial load, and cadmium and lead content of Chilean blue mussel (Mytilus chilensis).
2015 Effect of high hydrostatic pressure (HHP) treatments on microbiological shelf-life of chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi).