Personal

Fabiola Cerda Leal

Licenciada en Ciencias Biológicas
Magíster en Ciencias, Mención Microbiología
fcerda@ubiobio.cl

Proyectos relacionados

2017 Incorporación del aprendizaje basado en problemas (ABP) en la formación de estudiantes de la Facultad de Ciencias de la Salud y de los Alimentos de la Universidad del Bío-Bío”.

2016 GRUPO INVESTIG. EN FORMACIÓN - Epidemiología y Microbiología Molecular de Patógenos en Alimentos

2015 GRUPO INVESTIG. EN FORMACIÓN - Calidad, Toxicología e Inocuidad Alimentaría

Publicaciones relacionadas

2020 Dual electrospinning of a nanocomposites biofilm: Potential use as an antimicrobial barrier

2020 Presence of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat Artisanal Chilean Foods

2020 Microbiological Quality of Powdered Infant Formula in Latin America

2019 Obtaining Nanoparticles of Chilean Natural Zeolite and its Ion Exchange with Copper Salt (Cu2+) for Antibacterial Applications

2018 Hematological and biochemical parameters of captive andean condors

2018 Cronobacter Sakazakii and Microbiological Parameters in Dairy Formulas Associated with a Food Alert in Chile

2017 Carriage of Staphylococcus aureus among food service workers

2015 Hematologic and biochemical parameters of kelp gulls (Larus dominicanus) captured in the city of Talcahuano, Chile.

Krma, nuevas tecnologíasKrma, nuevas tecnologías