2017 Incorporación del aprendizaje basado en problemas (ABP) en la formación de estudiantes de la Facultad de Ciencias de la Salud y de los Alimentos de la Universidad del Bío-Bío”.
2016 GRUPO INVESTIG. EN FORMACIÓN - Epidemiología y Microbiología Molecular de Patógenos en Alimentos
2015 GRUPO INVESTIG. EN FORMACIÓN - Calidad, Toxicología e Inocuidad Alimentaría
Publicaciones relacionadas
2020 Dual electrospinning of a nanocomposites biofilm: Potential use as an antimicrobial barrier
2020 Presence of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat Artisanal Chilean Foods
2020 Microbiological Quality of Powdered Infant Formula in Latin America
2019 Obtaining Nanoparticles of Chilean Natural Zeolite and its Ion Exchange with Copper Salt (Cu2+) for Antibacterial Applications
2018 Hematological and biochemical parameters of captive andean condors
2018 Cronobacter Sakazakii and Microbiological Parameters in Dairy Formulas Associated with a Food Alert in Chile
2017 Carriage of Staphylococcus aureus among food service workers
2015 Hematologic and biochemical parameters of kelp gulls (Larus dominicanus) captured in the city of Talcahuano, Chile.